Taller de propostes i priorització

Esta imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es 234-cartel-propostes-horitz-1024x600.jpg

La següent sessió de participació va tindre lloc el dissabte 23 de març, sota el títol Taller de Propostes. Quin centre històric volem?. Situada originalment en l’edifici de la EPA va ser replantejada com a sessió divulgativa del procés i reubicada a l’interior del Mercat Municipal, on es va col·locar un estand d’informació sobre el procés amb diversos mapes i materials.

La jornada va tindre una duració de 3 hores i es va animar als visitants a debatre i aportar la seua visió sobre les diferents propostes derivades de la EDUSI, el Pla Estratègic, la sessió del DAFO (fase 1) i l’enquesta del PEPV dividides en les temàtiques d’Espai Públic, Societat i Usos i Urbanisme i Planejament .

Entre els assistents els temes més esmentats van girar entorn de les qüestions de mobilitat del centre històric i el carril bici, amb especial esment a l’àrea del passeig marítim, la qüestió de la futura ubicació de l’auditori i la ubicació de la piscina municipal.


El dijous 28 de març i amb el títol de “Propostes d’Acció” va tindre lloc en el Centre Municipal de la Tercera Edat la sessió de propostes i priorització amb el qual conclouria la fase propositiva del procés. La sessió tenia com a objectiu la priorització de les propostes derivades del propi procés (reunions, mapatge i divulgació de propostes) així com aquelles enunciades en anteriors processos participatius com els ja esmentats EDUSI i Pla Estratègic.

En el taller es va combinar la metodologia del World Café amb una enquesta online sobre la priorització de cadascuna de les propostes recollides al llarg del procés i completades o matisades per les persones participants.

Esta imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Dinamica-taller-propostes.png

El debat de propostes es va organitzar entorn de tres taules temàtiques rotatòries: Urbanisme i Planejament, Espai públic i Societat i Usos. El treball en cadascuna de les taula va tindre una duració d’entorn 45 minuts i 15 minuts de votació sobre la priorització de propostes a través d’una enquesta online. Després del treball en la primera de les taules es produïa una rotació dels participants a una altra taula de la seua elecció.

Esta imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Resultados_encuesta_ponderados-1-1024x425.jpg
Esta imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Resultados_encuesta_ponderados-2-1024x454.jpg
Esta imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Resultados_encuesta_ponderados-3-1024x427.jpg

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada