Enquesta Estudi de Paisatge

Una de les parts que integren el Pla Especial de Proteccions del Centre Històric de Vinaròs és l’Estudi de Paisatge. Amb aquest instrument s’analitzen i defineixen aquells elements que caracteritzen i aporten valor al paisatge, en aquest cas del nucli urbà de Vinaròs. La finalitat és poder determinar objectius i mesures específiques per a la protecció, gestió i ordenació dels espais de manera que conformen la “Infraestructura Verda Urbana”. Es tracta d’una xarxa que connecta carrers, places, equipaments i elements del patrimoni amb recorreguts amables i visuals cuidades. En l’enquesta que et presentem a continuació podràs valorar els elements i entorns que formen part de la Infraestructura Verda del casc urbà de Vinaròs segons el seu interès paisatgístic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada