Arranquen les jornades participatives del PEP VinaròsEl pròxim dissabte 9 de març es celebrarà la primera jornada “Vinaròs al Mapa + Passejada”, en el marc del procés de participació del Pla Especial de Protecció del Centre Històric (PEP), del que ja pots descarregar un primer esborrany de la fase d’anàlisi, i del Pla de Regeneració Urbana i Mobilitat Sostenible (PRUMS). 

La jornada tindrà lloc en la Plaça de Sant Agustín a les 11:00h i constarà de dues activitats, un recorregut urbài un mapejat col·lectiu. Durant tot el matí, es realitzarà en la mateixa plaça l’activitat del mapejat col·lectiu, un espai on poder situar les principals qüestions que afecten la vida al centre històric. En coordinació amb l’equip responsable del PRUMS, el recorregut urbà tindrà com a objectiu reflexionar sobre el terreny algunes de les qüestions relacionades amb la mobilitat urbana. 

Us esperem!

11:00. Presentació de la jornada Vinaròs al Mapa + Passejada y arribada de Nans i Gegants
11:30. Inici del recorregut urbà 11:30. Inici del taller Vinaròs al mapa Taller per a xiquets i xiquetesMapejat dels principals punts d’interès i actuació al centre històric 
12:30. Finalització del recorregut en Plaça de Sant Agustí
13:00.  Aperitiu y tancament de la jornada 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada