Objectius del Pla Especial de Proteccions

La redacció del present Pla Especial de Protecció del centre històric de Vinaròs parteix d’un llistat d’objectius molt extens plantejat en la licitació del servei de redacció d’un Pla Especial de Protecció del Centre històric de Vinaròs cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional en el marc del Programa Operatiu de Creixement sostenible 2014-2020. Els objectius d’aquest llistat recopilen els objectius extrets de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrada (EDUSI) de l’àrea funcional Vinaròs-Benicarló i del Pla Estratègic de la ciutat de Vinaròs (PEV).

Tots els criteris i objectius establits en el present apartat responen als principis horitzontals i objectius transversals establits en la EDUSI, com són el desenvolupament sostenible, la mitigació i adaptació al canvi climàtic, l’accessibilitat i el canvi demogràfic, però sobretot la igualtat entre homes i dones i la igualtat del tracte entre persones.

Ja que es pretén dotar d’una coherència formal i conceptual a tots els diferents documents vinculats a la redacció del Pla Especial de Protecció, s’han organitzat els objectius plantejats en els següents tres apartats:

Esta imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Objetivos-PEP_Todos-845x1024.jpg

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada