Mapejat col·lectiu

Esta imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es 234-cartel-mapejat-horitz-1024x600.jpg

L’activitat celebrada el 9 de març tenia com a objectius la visibilitat del procés així com establir un primer contacte informal i espontani amb la ciutadania amb una orientació lúdica, pedagògica i inclusiva, que fomentara a més la participació intergeneracional (xiquets i xiquetes, persones joves, adultes i majors).

En paral·lel, es va convocar a associacions i al conjunt de la ciutadania a participar en un recorregut de l’àrea urbana organitzat per l’equip del Pla de Mobilitat que tindria la seua finalització en el punt de celebració del mapejat. D’acord amb l’objectiu específic 1 del Pla de Participació Pública, l’acció va ser coordinada entre tots dos equips i difosa de forma conjunta a través dels canals de difusió de l’Ajuntament. La jornada va comptar també amb la participació de l’associació Nans i Gegants que van col·locar figura de “gegants” al costat dels panells.

Desenvolupament de la jornada

El mapejat va tindre lloc en la Plaça Sant Agustín al costat del passeig marítim en el qual es van posicionar dos panells amb el mapa de de el centre històric de Vinaròs i les seues àrees confrontants. Al costat dels panells, es va disposar d’una taula amb materials de dibuix per a xiquets i xiquetes relacionats amb diversos punts del municipi sota el lema “com t’ho imagines?”.

Esta imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es 20190309-130017-FPA-1024x683.jpg

Mitjançant l’ús de material adhesiu específic, es demanava als vianants que s’acostaren al mapa perquè assenyalaren, sota el seu punt de vista; els següents punts del centre històric:

· Aspectes positius (verd)

· Aspectes negatius (roig)

· Zones d’Oportunitat (groc)

L’activitat va tindre una duració d’entorn de 4 hores, constituint el primer esdeveniment de visibilitat del procés de redacció del PE, així com de punt d’informació sobre les següents sessions participatives previstes.

Conclusions

Del resultat de la participació de les persones que es van acostar als panells a assenyalar els punts positius, negatius i zones d’oportunitat, s’extrauen les següents conclusions

En primer lloc cal distingir dues grans zones entre els punts assenyalats; aquells que formen part de l’àrea d’actuació i els situats de les zones circumdants de l’àrea.

Esta imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es 20190309-132336-FPA-1024x683.jpg

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada